Gomenasai m(__)m

Jag har inte skrivit på ett tag ^^'
Jag har klippt mig och varit på kalas och hundarna är sjuka.
4 av 5 hundar har kennelhosta troligen..
Jag klippte mig som miyavi och bild kommer väl någon gång ^^'
Jag har ju ny mobil nu 8D SAMSUNG WAVE ~
Nu har jag och vet var sladden är så jag kan överföra bilder till datorn.

Nu kollar jag på National Geographic, det är om havet nu och typ deras metangas och vulkaner.
Jag gillar ju havet och vatten så.. heh ^^'
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Why do we die?
Why do we live?

Why live if you dont vant to?
Why do you stop me even if you say that i can do wathever i want to?
I dont understand.....





Sweden Rock shop Norje!

Vi ska till Sweden Rock Shop idag som ligger i sölvesborg, Norje.
Vi, eller jag ska handla lite för barnbidraget, 1000;-
NICE!!
Jag ska köpa sånt öronhänge som är två och sitter mellan en kedja, det har jag bestämt så dom MÅSTE ha det hemma annars *prutt*
Jag har klätt på mig, sminkat mig och fixat håret.
Kläder: svarta jeans, svart linne som jag lånar av mamma, ljuslila linne med blå/guld/lila tryck på rygg som jag fått av moster Jenni och U-ringat väldigt mycket.
sminket: Höger öga blått och vänster öga lila med leopard fläckar med eyeliner runt ögonen och "Fejk ögonfrans" jag kallar det för "det" för att det ser ut som en fejk ögonfrans som är väldigt poppis just nu. Och ljust läppglans.
Håret: Det är borstat tre gånger och plattat tre gånger, alltså plattade och borstade vartannan gång. Tuperade lite så det blev lite volym, spray och gelé, gelé har jag för att spetra till topparna så det blir visual-kei likt. Ögonbrynen är höga, lite likt gothiska ögonbryn.
Ja, en blandning av visual-kei och modernt mode xD Bra blandning.
Igår var grannen här och fick varma mackor av oss. Jag somnade till KORN!!!
Nästa gång ska vi handla från BodyLine, men inte denna gången :<
Mormor och mamma är ute med hundarna, jag skulle vara klar innan dom kom hem, JAG ÄR REDAN KLAR~





Sam och Kim 1

Sam suckade när mamman gick in i rummet och pussade han på kinden. "Bort med dig!" mumlade han trött och viftade bort henne. "Du måste skynda dig, du tar en halvtimme med håret" sa mamma Ana. "Jag vet det!" sa han surt och la täcket över huvudet. Ana gick ner till John som satt vid bordet och åt frukost. Sam passade på att stiga upp, han sov naken så han ville inte ha sin mamma i sitt rum! Han tog på sig ett par svarta kallsonger och svarta tajta jeans, på det en svart nättröja och linne över. Sam gick in i badrummet och satte på plattången för att platta till håret som stod åt alla håll och kanter. Han borstade håret under tiden. Sedan när plattången var varm plattade han till luggen och rästen av håret. Sam stängde av plattången och satte gelé i håret så det spretade sig och hårspray över det så håret höll sig.
Sam gick ner och tog på sig den svarta skinnjackan och de svarta skorna. Han tog väskan med Viktoria Frances motiv på och började gå mot skolan...

Kims mamma Sara stängde igen garderoben när hon lagt in nya rena kläder i den. Kim suckade och vände på sig i sängen. "Vakna nu Kim" sa Sara innan hon gick ut från rummet. Kim mumlade något och drog av sig täcket. Han gick fram till garderoben och öppnade dess dörr. Han kollade på alla kläder och valde en t-shirt med Cupcake Cult på och ett par svarta jeans till det. Kim gick ner och tog frukost, macka, i handen och sprang upp till badrummet. Han tog en tugga och satte ner den på handfatets kant för att borsta håret. Kim tog lite snabbt gelé i det röda håret och kollade hur han såg ut. Han såg ut som ett emo, precis som han ville se ut, men inget smink idag, man måste ju ha en vilodag från sminket. Han log och åt upp resten av mackan medans han gick ner till hallen. Kim tog på sig skorna och gick mot skolan...

Sam kom 10 minuter till skolan innan den första lektionen började men dom skulle ändå börja senare för han skulle ju berätta lite för om sig och lära allas namn och dom skulle berätta lite om dom själva så han visste vilka han gick i samma klass med. Han såg en röd hårig kille komma bakom sig och gapade lite, han var riktigt läcker. Sam fuktade sina läppar och gick in i skolan, killen såg mycket äldre ut och skulle säkert inte prata med en som var 'småtting'.
Kim gick fram till sina kompisar och kände en blick på sig från en kille och log lite när han gick iväg, han pratade lite med sina kompisar och undrade om han var ny, han tänkte inte så mycket på det och gick in i skolan med sina kompisar Maya, som var skolans tomboy, Danne och Linus. Kim, Maya, Danne och Linus gick mot klassrummet, Kim kollade på den svarthåriga killen som kom ut från rektiorns kontor och följde blicken efter honom men märkte ändå inte att killen gick in i honom. "Förlåt!!" sa Sam och såg upp på killen som såg äldre ut, snygg men kortare än han själv. "D-Det är okej" sa Kim och la handen på hans axel. "Är du ny är?" frågade Kim och såg första gången riktigt på killen, han var ju söt eller mellan söt och snygg. "Ja.." svarade Sam och såg killen i ögonen, så fina! "Jag kan visa dig? vilken klass ska du gå i?" frågade Kim, han ville fråga en massa saker men dom hade inte tid för det så han pratade lite snabbt och det verkade som den nya killen inte riktigt hann med vad han sa. "Okej. Emm.. 1-4" sa Sam och log lite. Kim såg på hans läppar, han bet sig själv i läpparna för att inte kyssa som kvinnliga läpparna och nickade. "Ni kan gå före mig" sa Kim till sina kompisar och tog Sam's hand och började gå snabbt mot klassrum 1-4. Sam drogs med killen och kollade på alla ungdomarna och dörrar. "Vad heter du?" frågade Kim mitt i tystnaden, det var inte tyst men mellan dom två. "Sam, du då?" svarade Sam och såg upp på killen med rött hår som gjorde en glad. "Jag är Kim" sa den rödhåriga, nu behövde han inte kalla honom för Den Rödhåriga, nej, han skulle kalla han för Kim nu! "Min lillebror skulle heta Kim men det blev en tjej." sa Sam, så idiotisk sak han sa. "Åh! Det verkar som Kim kommer att ta över världen" sa Kim, vad sa han? det var knäppt... knäppt precis som sånt Sam kunde säga, han hade hittat en som var lik honom, yes! Sam fnissade till lite. Kim rodnade lite över det söta fnissandet och stannade vid dörren 1-4. "Här är det, Sam" sa Kim och log. "Tack" sa Sam och log stort och gick in genom dörren. Så söt!!

"Hejsan!" sa läraren miss Krumble och log. Sam rös av leendet på kvinnor och log krökigt. "Så. Berätta om dig själv" sa miss K. Sam harklade sig "Jag heter Sammy men vill kallas för Sam, på fritiden gör jag inte så mycket.. Jag ritar mest och gillar att skriva dikter.. det är inte så manligt men ändå.. Hemma är vi mamma och lillasyster, mamma heter Ana Coocker och lillen heter Jenn, hon är bara 5 år. Pappa dog innan jag föddes så det är bara tjejer i familjen.. Jag spelar iblans gitarr/elgitarr och sjunger med låtar som andra gör.. Jag är honosexuell så jag vill slippa att ha en massa tjejer efter mig och jag är ingen som hoppar på den första killen jag ser, jag är som dom flesta, lär känna en annan som är bisexuell eller homosexuell och går sakta frammåt om vi börjar gilla varandra. Jag trivs med att vara homosexuell och om ni är emot det så var det." sa Sam och pustade ut. "Bra sagt.." sa miss K och log. "Så, då kan ni andra berätta om er så ska jag gå vidare med SAM till dom andra klasserna så dom vet vem han är" sa miss K senare och eleverna i klassen berättade sina namn och om sig själva.

Kim satte sig ner på sin stol och lutade huvudet på handen, det enda han tänkte på var den söt/snygga Sam. Sam är säkert inte homosexuell heller. Kim suckade över tanken och såg på klockan. Han såg bak på Maya som kollade på sina bilder hon tagit av stadens homosexuella, hon var galen i två killar som kysstes och så lekte. Själv av hon också homosexuell, lite underligt med en lebb som gillade gay.. Jaja, hon var som hon var! Kim kollade upp på dörren som slogs upp och log när det var Sam som kom med miss K. Ush! Den jobbiga tanten! "Den nya killen är här idag för att berätta lite om sig så ni vet vem han är" sa miss K och log. "Du kan börja"                   "Ja.. Jag är Sam fårn 1-4.. Jag har egentligen inget att säga.." sa Sam och bet sig nervöst i läppen, det var så många snygga killar i denna klassen! "Vad är din läggning?" sa miss K, hon tyckte tydligen att det var häftigt att han stod för det. "Jag är homosexuell.." sa Sam sakta och såg ner. Kim ställde sig upp omedvetet och såg både glatt och oförväntansfull ut. Sa han HOMOSEXUELL??? "Kim, sätt dig ner!" sa deras lärare miss J och såg på Kim. Kim nickade lite och såg ner i bänken. "Kim är nämligen också homosexuell" sa miss K lågt till Sam. Han log mot Kim och gick ut från klassrummet med miss K. Han kanske hade en chans?

Sam och alla andra gick ut från klassrummet när det ringde ut så det nästan blev stopp i korridoren. Sam såg Kim som gick ut från sitt klassrum med sina vänner och vinkade, Kim vinkade tillbaka. "Ska vi gå ut tillsammans min homosexuella vän?" frågade Kim. "Det räcker med Sam" sa Sammy och såg ner. "Om du inte var homo så skulle du haft alla tjejer utom mig efter dig" sa Maya och log. "Varför inte du?" frågade Sam. "Jag är också homosexuell" sa Maya. Sam nickade lite. "Kom nu!" sa Kim och drog ut Sam med Maya, Danne och Linus efter sig.

När dom kommit ut satte dom sig på en bänk. "Sam, hur länge har du varit homo?" frågade Kim. "Det var förra året som jag kom på att jag inte var intresserad av tjejer" sa Sam. "Då har du inte varit med så många?" frågade Kim. "Nej, inte så himla många" sa Sam. "Är du tillsammans med någon kille nu?" frågade Kim och hoppades på ett Nej. "Nej" sa Sam och Kim log. "Varför undrar du??" frågade Sam nyfiket. Kim lutade sig närmare Sam och pussade honom mjukt. Sam såg på honom och la händerna försiktigt på hans nacke och utväcklade pussen till en kyss. Sam blundade när Maya tog ett kort för att inte bli blind av blixten och besvarade kyssarna efter Kim besvarat dom. Kim avslutade för att få luft och log. "Jag vill kolla om vi kan vara tillsammans" sa Kim. "Är vi dom enda på skolan som är gay?" frågade Sam och fick en nickning som svar. Sam nickade tillbaka och la två fingrar på sina läppar. Han var bra på att kyssas. Sam ville ha mer! Sam såg på Kim och bet sig i läppen. "Vad säger du? ska vi bli love-friends?" frågade Kim. "Love-friens?" frågade Sam. "Manär vänner som kysser varandra eller går längre? Om vi trivs med att vara tillsammans så blir vi ihop" sa Kim och Sam nickade. "Men.. jag vill vara din pojkvän" sa Sam bestämt. "Verkligen??" frågade Kim. "Verkligen!" Kim log och kysste Sam. Sam pirrade av lycka och la armarna om hans midja och kysste tillbaka. Maya log och snappade några foton. "Killar! Ni får fortsätta med det på toaletten eller hemmahos er!" sa Danne och suckade. "Vadådå? gillar du inte att vi två sitter här och kysser varandra? Du kan vara med om du vill" sa Kim och räckte ut tungan. Sam räckte också ut tungan så piercingen syntes. Han flinade när han kände att Kim tryckte sin tunga mot hans. Dom började smått hångla, det var fantastiskt!

Doftande tusch...

Jag var hos Mathilda idag och vi pratade egentligen om så mycket.
Det mesta var trams och om bögar och äckliga kändisar.
Vi sjöng på What What in my butt xD
Vi ritade en alien/tjockis/ballerina, en bebis/björn/rockig och en tjej med lång hals... typ...
heh.. Jag ska väl typ bara ta det lugnt och lukta på tuschen som luktar gott 8D
Vissa reklamer är faktiskt helt koko...
okej nu ska jag inte skriva mer idag...
eller jo, min kamera och dator funkar inte...

sjön.

Vi har nu varit vid vattenskidklubben som vi 'äger'.
Hundarna fick bada.
Jag hade med mig laptopen men det fanns ingen täckning där.
Jag började skriva en berättelse.
Ni går se lite av det nu:

Namn: Sammy (Sam) Dominic Choocker
Ålder: 16
Utseende: Svart hår som är kort men lite längre längder på luggen. Gröna ögon. Normal näsa och mun. Smalt ansikte som är rätt avlångt och spätsig haka. Dom svarta ögonbrynen är smala och långa. Han har ljus hy gemfört med håret men är rätt brun. 185cm. smal och normalt musklad. Piercing i tunga, ögonbryn, läpp, 3 i höger öra och 7 i vänstra.

Namn: Kim Andre Drapper
Ålder: 18
Utseende: Blond egentligen. Nu, rött hår. Kort och spretigt. Luggen lite längre. Blå ögon. Spätsigare näsa och normal mun. Rätt smalt ansikte men inte så långt och trubbig haka. Ögonbryn korta och mellan smala och mörkbruna. Mörkare hy än Sam. 173cm. smal, lite mer musklad. Piercing i näsa,läpp, 5 i höger öra.Ki

Handling: Sam ska börja i första klass pågymnasiet. Han blir då vän med Kim som går i 3an. Sam är gay menberättar inte det för Kim för att inte förstöra deras vänskap men Kim är också gay. Sam får känslor i Kim men försöker hålla sig låg för att inte mista sin vän. Kim får även också känskor för Sam och är mer framåt så han kör på.. BAM! Familjer tycker att det är okej och blir vänner med varandra och låter deras söner göra vad dom vill.

Jag håller på med kapitel 1 som ska typ vara om idag.. eller ja, jag kommer nog ändra datum på den när jag är klar med den för det ska ju vara samma dag som när jag skriver.. eller ja.. kan nog börja idag och sen frammåt.. om ni fattar xD
Jag ska rita en Alv men det blir nog senare, då ska jag nog börja på den och sen fortsätta imorgon.. fast då ska jag typ till Matt.. Hundarna är utslagna nu iaf. Det blir kräftor och räkor idag, MUMS!

黃金甲

[Den gyllene blommans förbannelse]

Ja, vi såg Den Gyllene Blommans Förbannelse.
Den är super bra och måste ses!!

Igår blv det inget med Mathilda, det regnade här, jätte mycket.
Aya ville att jag skulle rita Honey-sempai från Ouran Highschool och den är klar!
Till och med färglagd :O

Idag är det 1 år sen Jasmine You dog och jag ska rita han imorgon och sätta upp den på väggen med mina andra teckningar. Har nu Cyborg-girl, Cyborg-child, trollkarl på en hand, tjej som syr sin hals, Naruto med hamster min, "You dont fuck the dead, the dead fuck you"-teckningen, enhöning, Ayumi hamasaki, krigare, skalle-pirat, Anime, Kanin från Bambi, tjej med gren genom huvudet, drake, Miyavi1, Nana K, Miyavi2. 8D

Nu är jag typ helt DÖD och vill sova.

Mathildatid

Mathilda kommer snart typ.
Mormor och hennes mamma ska ut med bråkstakern Skai, Tina har med sig sin hund Izzie.
Jag och Matt kommer nog bara sitta vid datorn och knäppa oss.
Jag har iaf gjort klart håret och sminket, sminket blev grön/gul/svart.
Vi kollade på kläder för ett tag sen och det blev 2250:- för kjol, blus, Yukata, klänning, skor, JSK, lösögonfransar, örhängen, lösnaglar och byxor 8D LET'S SHOPPING LOSS!!!!!!!!

....5 timmar....

Igår kom grannen och gav mormor blommor och då pratade vi med henne.
Innan det så kollad jag på Hell's kitchen för att inte missa Bones som var sen.
(missade top model...)
Men sen var det ju CSI så jag kunde inte missa det heller .__.
Jag satt vid den lilla laptopen och var inne på msn på MIN dator.
Bobban hade skrivit och väntat på mig i 5 timmar...
Jag är så snäll >8D


大便

[Bajs]

Naudiz, den japanska affären hade inte öppet idag D:
Jag köpte istället en pafym för 99:-
Brilliant close 2 Eau De Parfum natural spray 100ml.
Den luktar rätt gott och den var billig. :)
Top model 4 är kl 4... Det är tråkigt att vänta .___.
Kul och se vilka som åker ut och hur jobbiga dom är.. heh.

가게

[Handla]

Jag ska ut med mormor och mamma idag och handla.
Jag ska köpa två pocky paket och ätpinnar för det är roligare om man har fler för man har ju 40 bestick då borde jag kunna ha 40 ätpinnar? 8D
Jag har bytt töjning från den svarta spiralen till den vita expandersen.
Vi får de vad det vlir av dom andra 95:-
Vi ska åka 11 ungefär så det är en och en timme kvar.
På den tiden ska jag underhålla datorn!

 


私は退屈だ

[IM SO BORED!]
Jag somnar snart.....
Men går bad mormor mig att bränna en skiva med trance.
Idag gjorde jag det men har bara 2-3 låtar med trance....
Det fick bli lite within temptation, Marie digby och Talor swift.
Ska ut till stan imorgon och köpa pocky och en massa andra saker.
Det kommer nog bli två olika pockey,nya är pinnar och något mer..
Vi får se vad det blir :)


"Kai,jag gillar dig" Kapitel 2

Ruki kollade på när Miyavi diskade och tvättade upp allt han spillt. Ruki log när han blev klar och gick ut i vardagsrummet. Han satte sig i soffan och pustade ut.  Han hörde Miyavi smyga ut till honom utan att visa det. Miyavi satte satte sig bredvis Ruki, eller rättare sagt han attackerade Ruki och slog armarna om honom. Ruki log lite med fortsatte låtsas sova. Miyavi kollade på Ruki när han inte rörde på sig. Han petade på Ruki's kind och bet sig i läppen. Ruki vaknade inte. Vad ska jag göra? Hur ska man väcka den underbara Ruki från hans sömn? Han la huvudet på sne och satte sig i Ruki's knä. Miyavi's tatuerade fingrar letade sig in under Ruki's svarta skjorta och smekte hans mage och sedan upp på bröstvårtorna som han pillade på. Ruki öppnade ögonen och kollade på Miyavi. "Vad gör du??" frågade Ruki och rodnade. "Jag väcker dig" sa Miyavi och log. "Jag har varit vaken hela tiden" sa Ruki. "Jag låtsades sova". Miyavi kollade på han och tog ut sina händer "Jaha.... Förlåt" sa Miyavi och såg ner. Ruki reste sig upp och tog Miyavi's hand och frog med han till sitt sovrum. "V-vad tänker du göra?" frågade Miyavi lite nyfiket. Ruki log och la ner honom i sängen. "Ska vi sova? Men det är ju ljust ännu" sa Miyavi och kollade ut genom fönsstret för att se ifall det fortfarande var ljust ute, det var ljust. Ruki log mer perverst och la sig över Miyavi. Det var första gången Ruki sett Miyavi rodna. Ruki drog av hans tröja och pussade på hans tatueringar.... "Kai! Vill du med ut till Zoo:et?" frågade Reita och höll i sin kusins hand. "Jaa!!!" ropade Kai och hoppade. Reita tog med sig Kai och kusinen Mao till bilen och körde till Zoo:et. När dom var framme sprang Mao och Kai ut och gapade över en Elefant. Mao sprang vidare medans Kai gick till Reita med händerna i fickorna. Reita såg på Kai och fuktade sina läppar. Det syntes att Reita ville att Kai skulle säga 'Jag gillar dig' men det kanske inte hände. "Reta.. Jag ska nog säga dig en sak" sa Kai generat. "Vadå??" frågade Reita snabbt och vände sig mot han. Äntligen! "Jag.. Om jag är med dig mer.. kan jag nog börja gilla dig mer som en vän.." sa Kai och rodnade ner mot marken. Reita kunde inte riktigt tro sina öron. Han log när han fattat vad söta lilla Kai sagt. "Du är för söt" ..... Uruha knackade på Aoi's dörr och väntade på att han skulle öppna. Aoi satte bort sin laptop på bordet och öppnade. "Uruha... Vad gör du här?" frågade Aoi och fuktade läpparna. "Det är... om vårt samtal sist" sa Uruha. "Samtal? Kallar du det samtal? Det var nästan väldtäkt" sa Aoi. Uruha kollade ner. "Om du ska göra så igen så får du eller jag sluta Gazette" sa Aoi. Uruha såg upp på honom medstora ögon. "Ingen ska gå, det är vi som gör Gazette och ingen annan" sa Uruha och såg på Aoi. Han nickade lite. "Vi ses på konserten på Torsdag då" sa Uruha och gick när Aoi stängt sin dörr.



"Låt mig vara!" Kapitel 1

Ruki gick in i dörren och skrek till när han fick Mr. Ishihara över sig. "Välkommen hem honey~" Miyavi blev glad över att Ruki kom hem efter repningen med sitt band, Gazette. Ruki log och kramade om sin älskade Miyavi. "Jag är hemma!" sa Ruki. Miyavi drog med Ruki ut i köket där Miyavi försökt göra en middag tills hans älskade kom hem. Ruki kollade på sitt kök som var stökigt. "Vad..... har dug gjort i mitt kök?" frågade Ruki och gabade av synen. "Eto...  Jag tänkte att du måste vara hungrig när du kom hem..... så jag gjorde mat till dig...." Mumlade Miyavi och vred på sig. Nu kommer han säkert skälla på mig... Miyavi kollade ner i golvet. "Tack" sa Ruki och klappade Miyavi på huvudet. Miyavi såg upp på Ruki och sken upp med ett stort leende. Han tog upp sin gitarr och spelade ett glatt solo över att Ruki blev glad över det han gjort. "Men... Du får själv städa upp allt" sa Ruki och Miyavi's solo tystnade. Miyavi suckade och satte sig ner vid matbordet. Ruki gjorde det samma och smakade av Miyavi's första självgjorda middag. "Gott" sa Ruki av sin förvåning och åt snabbare. Miyavi log och såg på Ruki.  "Verkligen???" sa Miyavi med stora ögon. "Mm.. Verkligen".
SAMTIDIGT: Uruha tog en klunk av sin flaska Filountré vin och vinglade in i Aoi. Kai kollade på Uruha med skräckslagna ögon och gick närmare Reita. Reita log lite och la armen om Kai. "Va' inte rädd, jag är här" Kai log mot Reita med sitt söta leende. "Kom!" sa Reita och tog med sig Kai till sin lägenhet. Kai kollade runt i hallen när han kommit in. Det var fullt med skor, ena väggen var silvrig och de andra var svarta, det var väldigt likt Reita. Kai slängde av sig skorna och sprang efter Reita. Reita vände sig om där han stått med ryggen mot Kai. Han tog Kai's kinder och kysste han. Kai kollade storögt på sin bästa vän och bandkompis. Kai slog till Reita på kinden och la handen för munnen. "Varför gjorde du så!" nästan skrek Kai fram. "Jag... älskar dig..!" sa Reita och såg ner i golvet. Han kunde inte hjälpa att han gillade den söta och populära Kai i Gazette. "Gör du det...?" frågade Kai försiktigt och tog ett steg eller två närmare Reita. "Ja!" sa Reita och nickade när han såg upp på Kai. Han kände Kai's lena hand mot sin kind. "Förlåt" sa Kai och klappade honom på det röda märket. "Det gör inget" sa Reita. Kai såg på Reita en lång stund innan han kysste Reita. Han la armarna om Kai och log för sig själv. Reita la ner kai i soffan..... Uruha vinglade in i Aoi som suckade. "Titta~" sa Uruha och vinglade in i en gränd. Aoi gick med honom så han inte gick  in i en vägg och fick hjärnskakning. Uruha vände sig om och såg på Aoi. "V-vad är det?" frågade Aoi och backade ett steg. Uruha log och ställde Aoi mot väggen. Aoi kollade skräckslaget på Uruha som blivit vild. Uruha kysste Aoi och vandrade ner sin hand mot hans paket. Aoi försökte komma undan när han kände Uruha's tunga mot sin och hans hand på sitt paket. Uruha var helt plötsligt starkare än Aoi och höll honom kvar. När kyssen var slut andades Aoi ut och kollade på Uruha. "Vad i helvete gör du???" frågade han och backade. "Jag älskar dig ju. Förstår du inte det?" frågade Uruha och tog Aoi's hand. "Nej, jag förstår inte" sa Aoi och tog tillbaka sin arm "Låt mig vara!" Aoi sprang ifån Uruha.


RSS 2.0